keskiviikko 29. helmikuuta 2012

34 # Loma !

Viime perjantaina alko siis hiihtoloma ♥ Koulussa oli myös perjantaina varaslähtö kesään päivä ja itse kuljin topissa ja farkkushortseissa. Oli astetta viileämpi :)
Illalla olin taas kylällä ja juttu oli todella tasokasta :D


Lauantaista tiistaihin olin Lapinlahdella ja Varpaisjärvellä käymässä. Tuota reissusta en enempää jaksa kirjoitella. Tosin sen verran, että näin uusia "sukulaisia" eli enon ja kahden tädin koirat :) Ensin vaikkapa Tahvohvero vahvero (tuo ruskea), Pojassa on novascotiannoutajaa ja pystykorvaa ja hieman yli puolivuotias.

Toinen koira on Retu (tuo mopinpään näköinen). Retusta löytyy perhoskoiraa ja jotain terrieriä. Retun tarkkaa ikää en tiedä, mutta ai että kun on koira pieni, mutta vilkas! :D Siitä pojasta ei saanut kunnollista kuvaa, kun ei se pysynyt millään paikallaan :D

Kolmas kaveri on Muska. Muska on hieman yli puoli vuotias, jämtlanninpystykorvan ja norjanharmaanhirvikoiran miksaus. Muska on hirmu ihana kaveri, joka voisi aina vain leikkiä :)






Nyt olen hieman kipeänä, olo on heikohko. Kurkussa tuntuu olevan pallo, nenä on tukossa ja vuotaa ja ei jaksa tehdä oikein mitään, tänään olen katsonut ainoastaan Puhtaita Valkeita Lakanoita.

Lauantaina olisi tarkoitus mennä Jokioisille matkaratsastuskisoihin Kitkalla, luokkana 31 km seuraluokka. Perjantaina olisi tarkoitus mennä käymään kylällä myös, toivottavasti paranen noihin mennessä ..

Tästä tuli hieman lyhyehkö postaus, kipeänä ei vain innosta kirjoittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti