perjantai 17. helmikuuta 2012

33 # Haaste!

// Ahh, ihanaa tää heittää noi kysymykset tollaselle pohjalle, enkä jaksa alkaa tappelemaan bloggerin kanssa siitä pohjan väristä.

Sain Sannalta vähän aikaa sitten haasteen, jossa minun pitää vastata 11 kysymykseen. Tämän jälkeen keksin 11 uutta kysymystä ja haastan 11 ihmistä. Tällä kertaa en haasta ketään (laiska(ko?)).

1. Lempi eläimesi, miksi?
       - Harrastuksen puolesta hevonen, tiikeri, kotka ja käärme ovat vain hienoja eläimiä. Itseasiassa, mulla on joskus Tunisiasta matkamuistona tuotu, täytetty sarvikyy :) Eiks oo normaalit tuliaiset? :D Voin joskus napata siitä kuvan ja lätkästä tänne, teidän mieliksi (:

2. Lempi herkkusi?
      - Varmaankin Fazerin Karpalo-Vadelma suklaa.

3. Jos pääsisit minne tahansa 2viikon lomalle, minne menisit?
     - Ulkomailla menisin joko Egyptiin, Mallorcalle, Espanjaan tai Portugaliin. Toisaalta taas Miami ja Kalifornia olisi hieno nähdä (:
Kotimaassa menisin ehdottomasti Lappiin talvella! Haluan nähdä revontulet uudestaan.

4.Mitä ilman et voisi elää?
    - Suihkua ja saunaa!

5.Lempi vuodenaika, miksi?
   - Talvi. Ehkä siksi, että olen syntynyt silloin. Pidän myös pakkasesta ja lumesta (tosin en lumipesuista..) ja talviurheilulajeista, paitsi hiihto ei iske..

6.Jos pääsisit kenen tahansa artistin/bändin keikalle minne menisit?
  - Jos olisi vielä mahdollista, niin ehdottomasti Michael Jackson ja Elvis. Mutta molemmat kun ovat jo tuhkamunia niin ... Ulkomaisista varmaan Simple Plan ja Eminem. Suomalaisista Eput ja Popeda. Onhan niitä muitakin mutta en jaksa miettiä :D

7.Parasta koulussa?
   - Liikunta

8.Unelma-ammattisi?
  - Lavasterakentaja/lavastaja

9.Parhian muistosi elämäsi varrelta?
  - Monia, mutta mm. Lappajärven reissu ft. Sanna

10.Elämäsi vaikein päätös?
  - Ei ole vielä tullut vastaan mitään vaikeinta päätöstä

11.Lempi kasvi, miksi?
  - Ruusu

Anteeks, että tää on tällänen kuvaton postaus, oon tällä hetkellä kirjaston koneella enkä jaksa alkaa etsimään mitään kuvia netistä.. Kirjoittelen heti tämän perään merkinnän abi- ja wanhojen tanssipäivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti