sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Peltokaahailua

Oltiin eilen Rapsun kanssa sänkkärillä, vähän koulua ja sitten ralliteltiin peltoa päästä päähän. Aloittelin alkukäyntien jälkeen suoraan raviverryttelyllä ja kyllä irtosi taas sellasta ravia, että heikompia ois hirvittänyt. Kuitenkin sen ravin sain hetken jälkeen erittäin mukavan tuntuiseksi, isoksi ja letkeäksi. Laukkailin kumpaankin suuntaan muutaman kerran isolla ympyrällä. Oikeaan suuntaan laukattiin nelisen kertaa, joista tamma nosti kolme kertaa oikean laukan, jotain kehitystä on siis tapahtunut.. :)

Vasemman kierroksen laukannostoissa Rapsu tosin rupesi pomppimaan ja (yritti ainakin) pukittaa, koska sen mielestä oli mälsää juosta vain ymprää. Laukattiin sitten pelto neljä kertaa päästä päähän ja vauhtia löytyi ihan kiitettävästi. Ensimmäinen laukkapätkä pysähtyi tosin puoleen väliin, kun tamma keksi "pelästyä" lennossa olevaa lintuparvea ja siitähän ruvettiin possuilemaan ja peppua heittämään. Kolme muuta kertaa menikin sitten hyvin ja Rapsulla (ja ratsastajalla) oli hirmu kivaa. Tallille mentäessä Rapsu oli hikinen korvista takajalkojen väliin, joten tamma sai päällensä fleeceloimen. 

Laitan tähän alle kuvia ja videon (joka tulee, kunhan blogger sen lataa) eiliseltä, kuvat on otettu videosta ja video on kuvattu kännykällä. Kuvista kiitos Satulle :)







Rapsun protestipomppu ympyröitä vastaan.








Loppuun pari Rapsun possuilukuvaa:











2 kommenttia:

  1. Millon kävit kivistöllä ? :) kävin myös siellä, muumi oli hoitohevonen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tallin ollessa vielä Urjalassa, vuosina 2009-2010? (en ole varma vuosista, mutta noina aikoina). Tallin ollessa Porissa ja Harjavallassa olen myös käynyt siellä. Mut voi lisätä facebookissa kaveriks, Iida Annika Lakkonen, voidaan jutella siellä lisää! :)

      Poista